cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Fibre

Majority
Grafter
Posts: 63
Registered: 03-11-2011

Fibre

Hi,
Our line was updated so that we can receive fiber broadband. We would like to upgrade as soon as possible but cannot with Plusnet.
Do you know why this is? And do you know when there will be the opportunity to upgrade with Plusnet?
I have phoned the free help line and they said we cannot receive it at the moment even though according to cable.uk  it is available at our house.
We would really like to upgrade. Thank you,
5 REPLIES
x47c
Grafter
Posts: 878
Registered: 14-08-2009

Re: Fibre

The definitive answer to what services you line can receive is the DSL checker from BT
Put your phone number into this link
http://www.dslchecker.bt.com/adsl/adslchecker.welcome.


Majority
Grafter
Posts: 63
Registered: 03-11-2011

Re: Fibre

OK it say Mar 2014. That is not very good
All4One
Grafter
Posts: 289
Registered: 17-03-2013

Re: Fibre

Unfortunately got to wait for Openreach to sort the cab then :/
Plusnet Staff
Plusnet Staff
Posts: 6,346
Thanks: 31
Fixes: 5
Registered: 26-11-2011

Re: Fibre

Hi Majority,
It does look as though your Exchange is FTTC enabled, however your cabinet has not yet been regraded. As the date has been set for March 2014, it's going to be a case of a waiting game I'm afraid. Please do keep an eye on that date as it is subject to change.
Chris Pettitt
Cloud Environments Engineer
Majority
Grafter
Posts: 63
Registered: 03-11-2011

Re: Fibre

Thank you for the assistance.