cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Fibre available ???

waynem
Grafter
Posts: 133
Registered: 03-07-2012

Fibre available ???

Hi
could someone from Plusnet please confirm that i am now able to order Fibre , acording to BT wholesale etc it says its now available , if i go to change product it comes up in the options panel  Smiley ..
if this is the case how long will it take to change over etc
cheers
10 REPLIES
Community Veteran
Posts: 26,627
Thanks: 860
Fixes: 10
Registered: 10-04-2007

Re: Fibre available ???

If it says it is available when you put your phone number in to http://www.dslchecker.bt.com/adsl/adslchecker.welcome it is definitely available.
jelv (a.k.a Spoon Whittler)
   Why I have left Plusnet (warning: long post!)   
Broadband: Andrews & Arnold Home::1 (FTTC 80/20)
Line rental: Pulse 8 Home Line Rental (£13/month)
Mobile: iD mobile (£4/month)
waynem
Grafter
Posts: 133
Registered: 03-07-2012

Re: Fibre available ???

Thanks jelv
top line in the checker thing is this  (WBC FTTC Up to 80 Up to 20 -- Available )
which is great .. so can i just do a product change in my account ?
thanks
Moderator
Moderator
Posts: 17,991
Thanks: 1,435
Fixes: 153
Registered: 11-01-2008

Re: Fibre available ???

yes you can Smiley

Customer / Moderator / If it helped click the thumb / If it fixed it click 'This fixed my problem'

waynem
Grafter
Posts: 133
Registered: 03-07-2012

Re: Fibre available ???

Thanks dvorak ..
one for Plusnet  i think
million dollar question .. how long will it take to sort ?
an they made a real mess of my first order so is there anything i can do to make it go a little smoother ?
cheers
Oh an alittle off topic this ... but are there any plans for a TV  type package or is there already one available ?
Community Veteran
Posts: 26,627
Thanks: 860
Fixes: 10
Registered: 10-04-2007

Re: Fibre available ???

How long will depend upon OpenRetch engineer availability in your area. You will probably only find out when you place the order.
There's no plans for a TV package; this has been confirmed in a Plusnet posting on here quite recently.
jelv (a.k.a Spoon Whittler)
   Why I have left Plusnet (warning: long post!)   
Broadband: Andrews & Arnold Home::1 (FTTC 80/20)
Line rental: Pulse 8 Home Line Rental (£13/month)
Mobile: iD mobile (£4/month)
Moderator
Moderator
Posts: 17,991
Thanks: 1,435
Fixes: 153
Registered: 11-01-2008

Re: Fibre available ???

yeah, when you go through the upgrade you'll get a choice of appointments.

Customer / Moderator / If it helped click the thumb / If it fixed it click 'This fixed my problem'

waynem
Grafter
Posts: 133
Registered: 03-07-2012

Re: Fibre available ???

Thanks Guys  Grin
DrDave
Grafter
Posts: 32
Registered: 04-01-2013

Re: Fibre available ???

It really is painless - well it was in my case.  Smiley
waynem
Grafter
Posts: 133
Registered: 03-07-2012

Re: Fibre available ???

Ordered  Smiley
pint
Grafter
Posts: 383
Thanks: 6
Registered: 19-08-2007

Re: Fibre available ???

My local exchange is on the fibre roll out list mentioned in the comunity story here http://community.plus.net/blog/2013/02/14/is-plusnet-fibre-coming-to-a-cabinet-near-you/
However im not/my exchange isnot  in a plusnet low cost area, so plusnets fibre offering at the moment looks to be quite expensive.
It will be intersting to see how plusnets market 1 /high cost area prices compare with the oter LLU options and providers that are available on my exchange.