cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Fibre Router

Timalay
Grafter
Posts: 158
Registered: 02-05-2010

Fibre Router

Am I right in thinking, that this router will work with Plusnet Fibre.
6 REPLIES
goldenfibre
Pro
Posts: 2,824
Thanks: 86
Fixes: 6
Registered: 01-06-2010

Re: Fibre Router

Yes, it will work along with BTO Modem connected to the Blue Lan Port as I just read manual instruction from download link here: http://www.tp-link.com/resources/document/Archer_C7_V1_User_Guide.pdf
Timalay
Grafter
Posts: 158
Registered: 02-05-2010

Re: Fibre Router

Brilliant, now ordered it.  Will mean if my 2nd Plusnet Fibre router fails, I won't have to sign a new contract, and get an increase of £2.50.  Tongue
goldenfibre
Pro
Posts: 2,824
Thanks: 86
Fixes: 6
Registered: 01-06-2010

Re: Fibre Router

No matter if it plusnet router or not, you still locked in a 18 months contract as all fibre come with 18 months contract.
Timalay
Grafter
Posts: 158
Registered: 02-05-2010

Re: Fibre Router

Yes I know that.  What I am saying is, if this Plusnet Fibre router fails (which has done before, and is know for not being that good).  I don't have to sign a new contract (very near the end anyway), and get an increase of £2.50 for the broadband only price
.
Timalay
Grafter
Posts: 158
Registered: 02-05-2010

Re: Fibre Router

The Router this router today.  What configuration gubbings do I need to set it up?
Plusnet Alumni (retired) LinnPlusnet
Plusnet Alumni (retired)
Posts: 1,686
Registered: 03-02-2014

Re: Fibre Router

Hi Timalay,
Please find below a link to a guide for setting up the FTTC connection with your own router (not supplied by Plusnet):
http://www.plus.net/support/broadband/hardware/broadband-connection-settings.shtml#fibreConnectionSe...
Hope this helps!