cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Domain/website/email not working

sjtl
Newbie
Posts: 2
Registered: 04-08-2008

Domain/website/email not working

My domain sjtl.org has been hosted on plusnet for the last few years but last Thursday my email and website stopped working.
I'm no expert on dns, but doing a dig produced SERVFAIL so as far as I can tell the zone file doesn't seem to exist. I have raised a ticket, but so far no-one can help me. Any pointers would be great!
Thanks,
James.
3 REPLIES
Plusnet Staff
Plusnet Staff
Posts: 17,641
Thanks: 535
Fixes: 159
Registered: 05-04-2007

Re: Domain/website/email not working

Going to www.sjtl.org is working for me, it's directing me to a site hosted your ccgi space. Is that not correct?
Looking at the history of changes on your domain records it seems to have had quite a few updates over the last few days, each time you update the domain records it takes time for DNS to propagate.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff
Community Veteran
Posts: 3,789
Registered: 08-06-2007

Re: Domain/website/email not working

yup, both www and mx records appear to be fine here:
[quote=dig]
[barry@gandalf ~]$ dig www.sjtl.org
; <<>> DiG 9.2.4 <<>> www.sjtl.org
;; global options:  printcmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 44358
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 2, AUTHORITY: 2, ADDITIONAL: 2
;; QUESTION SECTION:
;www.sjtl.org.                  IN      A
;; ANSWER SECTION:
www.sjtl.org. ;         14288  IN      CNAME  homepages.plus.net.
homepages.plus.net.    80942  IN      A      212.159.9.131
;; AUTHORITY SECTION:
plus.net.              79710  IN      NS      ns1.force9.net.
plus.net.              79710  IN      NS      ns2.force9.net.
;; ADDITIONAL SECTION:
ns1.force9.net.        85410  IN      A      195.166.128.16
ns2.force9.net.        85410  IN      A      195.166.128.17
;; Query time: 0 msec
;; SERVER: 192.168.1.4#53(192.168.1.4)
;; WHEN: Mon Aug  4 14:11:32 2008
;; MSG SIZE  rcvd: 153
[barry@gandalf ~]$ dig mx sjtl.org
; <<>> DiG 9.2.4 <<>> mx sjtl.org
;; global options:  printcmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 58707
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 4, AUTHORITY: 2, ADDITIONAL: 2
;; QUESTION SECTION:
;sjtl.org.                      IN      MX
;; ANSWER SECTION:
sjtl.org.              14299  IN      MX      300 sjtl.org.s5b1.psmtp.com.
sjtl.org.              14299  IN      MX      400 sjtl.org.s5b2.psmtp.com.
sjtl.org.              14299  IN      MX      100 sjtl.org.s5a1.psmtp.com.
sjtl.org.              14299  IN      MX      200 sjtl.org.s5a2.psmtp.com.
;; AUTHORITY SECTION:
sjtl.org.              14299  IN      NS      ns2.force9.net.
sjtl.org.              14299  IN      NS      ns1.force9.net.
;; ADDITIONAL SECTION:
ns1.force9.net.        85407  IN      A      195.166.128.16
ns2.force9.net.        85407  IN      A      195.166.128.17
;; Query time: 0 msec
;; SERVER: 192.168.1.4#53(192.168.1.4)
;; WHEN: Mon Aug  4 14:11:35 2008
;; MSG SIZE  rcvd: 233
[barry@gandalf ~]$

B.
sjtl
Newbie
Posts: 2
Registered: 04-08-2008

Re: Domain/website/email not working

Wow, thanks. It works!! I understand that your script runs every four hours but this hasn't worked since Thursday...