cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Dial Up Speed.

dave1240
Grafter
Posts: 70
Registered: ‎09-06-2011

Dial Up Speed.

I was so Happy when i noticed my Normally 6.10mb was 12mb, Today....


Link Information
Uptime:
0 days, 0:07:42
DSL Type:
G.992.5 annex A
Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:
1,204 / 15,504
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:
1,204 / 14,104
Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]:
1.25 / 4.55
Output Power (Up/Down) [dBm]:
12.5 / 20.0
Line Attenuation (Up/Down) [dB]:
16.0 / 30.0
SN Margin (Up/Down) [dB]:
6.5 / 4.0
Vendor ID (Local/Remote):
TMMB / IFTN
Loss of Framing (Local/Remote):
0 / 0
Loss of Signal (Local/Remote):
0 / 0
Loss of Power (Local/Remote):
0 / 0
Loss of Link (Remote):
0
Error Seconds (Local/Remote):
0 / 0
FEC Errors (Up/Down):
0 / 136,159
CRC Errors (Up/Down):
0 / 5
HEC Errors (Up/Down):
0 / 11
Any Idea ?

Cant see pic but it was 1mb
5 REPLIES
dave1240
Grafter
Posts: 70
Registered: ‎09-06-2011

Re: Dial Up Speed.

Angry
I was getting 6mb then after the upgrade 12mb and now less then 1mb.
Link Information
Uptime:
0 days, 0:07:42
DSL Type:
G.992.5 annex A
Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:
1,204 / 15,504
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:
1,204 / 14,104
Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]:
1.25 / 4.55
Output Power (Up/Down) [dBm]:
12.5 / 20.0
Line Attenuation (Up/Down) [dB]:
16.0 / 30.0
SN Margin (Up/Down) [dB]:
6.5 / 4.0
Vendor ID (Local/Remote):
TMMB / IFTN
Loss of Framing (Local/Remote):
0 / 0
Loss of Signal (Local/Remote):
0 / 0
Loss of Power (Local/Remote):
0 / 0
Loss of Link (Remote):
0
Error Seconds (Local/Remote):
0 / 0
FEC Errors (Up/Down):
0 / 136,159
CRC Errors (Up/Down):
0 / 5
HEC Errors (Up/Down):
0 / 11
soooo much mucking around 8mb - 6mb, 20mb - 12mb ( For a day or 2 ) 12mb to 0.65.
jojopillo
Grafter
Posts: 9,786
Registered: ‎16-06-2010

Re: Dial Up Speed.

I can't see anything obvious. Have a look here for some tips, otherwise I'd raise a fault to have it investigated. Smiley
Community Veteran
Posts: 38,460
Thanks: 1,031
Fixes: 62
Registered: ‎15-06-2007

Re: Dial Up Speed.

Posts combined in their own thread to avoid hijacking another persons problem
dave1240
Grafter
Posts: 70
Registered: ‎09-06-2011

Re: Dial Up Speed.

Booyah!
pcl-ag02. is working perfect after 4 or 5 router restarts.
01 and 06 are Rubbish i could not get past 1mb!.

Community Veteran
Posts: 19,102
Thanks: 443
Fixes: 21
Registered: ‎31-08-2007

Re: Dial Up Speed.

If you really want people to take note of what you are saying, at little more constructive information would be useful.
What times were you on the other Gateways? and were you talking about pcl-ag01 as there other gateways with numbers ending 01?