cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

DNS preggers again

Community Veteran
Posts: 3,188
Thanks: 20
Fixes: 2
Registered: 31-07-2007

DNS preggers again

started about 20mins ago, I'm getting a lot of sites failing to load with "Could not locate remote server" in Opera
212.159.13.49/50
pte-ag2
Unvalued customer since 2001 funding cheap internet for others / DSL/Fibre house move 24 month regrade from 8th May 2017
112 REPLIES
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 17,663
Thanks: 656
Fixes: 162
Registered: 05-04-2007

Re: DNS preggers again

Hmm strange, I'll ask networks to take a look.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff
keithaf
Newbie
Posts: 6
Registered: 18-02-2009

Re: DNS preggers again

Yes me too using firefox and IE, I've noticed my Thomson is telling me that it can't connect to either secondary or primary DNS.  Curiously I can get on to a select few sites, including this one.
Community Veteran
Posts: 6,773
Thanks: 257
Fixes: 20
Registered: 16-02-2009

Re: DNS preggers again

Yep I am getting some problems using dns servers 212.159.6.9/10
Timed out but retry picks it up, just started at 16:00  Kiss
pierre_pierre
Grafter
Posts: 19,757
Registered: 30-07-2007

Re: DNS preggers again

I  had trouble getting on to the Members Portal about 30 mins ago, think I was on ag02, but now get the reply - not known
Browing OK on  another tab, and was uploding to Photobucket OK at the time
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 17,663
Thanks: 656
Fixes: 162
Registered: 05-04-2007

Re: DNS preggers again

Yep, looks like there was a blip around 20/30 mins ago. It's being looked at.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff
Tigger
Rising Star
Posts: 208
Thanks: 10
Registered: 12-06-2007

Re: DNS preggers again

Been on and off for the last three hours here.
And just had all todays e-mails download at once?
They've been sitting there since 10.30 this morning. Doesn't now seem to want to pick any more up. "Unable to find the e-mail server"
And now can't get into webmail either - server "taking too long to respond"
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 17,663
Thanks: 656
Fixes: 162
Registered: 05-04-2007

Re: DNS preggers again

Shouldn't have been ongoing for 3 hours if I'm honest, there was a network blip on the DNS caches at around 3.15 so anything before that is likely to be unrelated.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff
paulgul
Rising Star
Posts: 605
Fixes: 1
Registered: 05-04-2007

Re: DNS preggers again

Quote from: Chris
Yep, looks like there was a blip around 20/30 mins ago.

Its a long blip, pages still refusing to load, email unable to connect to server, and usenet not working at all - not even at the normally slow 'throttled' speed. Hopefully this will post
tobykim
Grafter
Posts: 105
Registered: 25-02-2009

Re: DNS preggers again

Yep same here
Community Veteran
Posts: 3,291
Thanks: 2
Registered: 10-08-2007

Re: DNS preggers again

Quote from: Chris
Shouldn't have been ongoing for 3 hours if I'm honest, there was a network blip on the DNS caches at around 3.15 so anything before that is likely to be unrelated.

Chris, I have been struggling with this all day, and I know other have been grumbling about this for a few hours too
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 17,663
Thanks: 656
Fixes: 162
Registered: 05-04-2007

Re: DNS preggers again

Very strange, there isn't anything odd showing up on the monitoring prior to 3.15 and networks can't find any issues before that. I'll keep my eye out for more examples of it.
Service status now posted: http://usertools.plus.net/status/archive/1239896282.htm
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff
itsme
Grafter
Posts: 5,924
Thanks: 1
Registered: 07-04-2007

Re: DNS preggers again

Quote from: Santiago
Quote from: Chris
Shouldn't have been ongoing for 3 hours if I'm honest, there was a network blip on the DNS caches at around 3.15 so anything before that is likely to be unrelated.

Chris, I have been struggling with this all day, and I know other have been grumbling about this for a few hours too

Me too, at least from this morning. Can't remember whether early or late morning.
Community Veteran
Posts: 38,460
Thanks: 1,028
Fixes: 62
Registered: 15-06-2007

Re: DNS preggers again

I had one this morning but a retry fixed it - now running with OpenDNS again
One big advantage of my Netgear over my Speedtouch - it is dead easy to change
Community Veteran
Posts: 19,101
Thanks: 443
Fixes: 21
Registered: 31-08-2007

Re: DNS preggers again

Yep, I had an odd one or two this morning.