cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

DLM

jaym0nd
Dabbler
Posts: 24
Registered: 08-02-2013

DLM

Hi
I had my Fibre Broadband activated on Friday 22
Is there DLM active on my line?
Cheers
5 REPLIES
Moderator
Moderator
Posts: 17,570
Thanks: 1,100
Fixes: 127
Registered: 11-01-2008

Re: DLM

DLM is always active.. in what context do you mean?
Will Moderate For Thanks
jaym0nd
Dabbler
Posts: 24
Registered: 08-02-2013

Re: DLM

I have accidentally unplugged my Modem from the mains sockets a few times and think I have lost some speed.  Huh
Is there any chance of my profile reset?
Community Veteran
Posts: 6,824
Thanks: 1
Registered: 27-10-2012

Re: DLM

I believe it should automatically increase again as long as you don't disconnect.
Plusnet Staff
Plusnet Staff
Posts: 17,641
Thanks: 535
Fixes: 159
Registered: 05-04-2007

Re: DLM

Quote
Is there any chance of my profile reset?

On fibre, unfortunately not. This has to be done by an engineer as a result of a fault investigation.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff
Bright
Grafter
Posts: 363
Registered: 02-02-2013

Re: DLM

As AndyH said, most of the time it should adjust itself automatically. And as Chris said, if your profile has been capped as a result of DLM intervening with what it thinks is severe instability, it needs to be reset by a BTOR engineer. Probably best to leave it for a couple of days and see if it returns to normal.
You can check the actual value of your BT IP profile by running the BTW speed test - click the Further Diagnostics button after the first test to run the second stage which displays your profile.