cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

DLM reset

towerblocks
Grafter
Posts: 33
Registered: 03-05-2013

DLM reset

Hi
Can someone reset my profile back to 6db please.
Also is there a problem with the member centre? I'm clicking on the link and it takes me to a blank white page.
6 REPLIES
Plusnet Staff
Plusnet Staff
Posts: 6,346
Thanks: 31
Fixes: 5
Registered: 26-11-2011

Re: DLM reset

I'll reset your SNR down to 6db for you.
We're having a look at the Member Centre issue with intermittent white page loads - thanks for letting us know about it.
Chris Pettitt
Cloud Environments Engineer
towerblocks
Grafter
Posts: 33
Registered: 03-05-2013

Re: DLM reset

I'm still getting the blank page with chrome, I have just tried using internet explorer and it works.
So the problem is chrome related.
Plusnet Staff
Plusnet Staff
Posts: 6,346
Thanks: 31
Fixes: 5
Registered: 26-11-2011

Re: DLM reset

I'm not sure it's just related to Chrome.
Can you remove your Cache and Cookies and see if that resolves the problem please?
Chris Pettitt
Cloud Environments Engineer
towerblocks
Grafter
Posts: 33
Registered: 03-05-2013

Re: DLM reset

It's working now,  I used ccleaner to clean out the cache and cookies.
Plusnet Staff
Plusnet Staff
Posts: 6,346
Thanks: 31
Fixes: 5
Registered: 26-11-2011

Re: DLM reset

Great stuff. We're working on an issue at the moment which we're hoping should fix this issue.
Chris Pettitt
Cloud Environments Engineer
Superuser
Superuser
Posts: 10,411
Thanks: 1,903
Fixes: 19
Registered: 22-08-2007

Re: DLM reset

Back to the opening post - the question not explored is why has the target SNRM moved from 6dB?  Have you had a line fault or repeated disconnections for some other reasons?  If whatever caused the target SNRM to be changed from 6dB has nit been rectified, you are mire than likely going to see it swiftly moved back again.
What do your router stats look like please?