cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

DId we just have some connection issues ?

mseries
Grafter
Posts: 37
Registered: ‎25-12-2010

DId we just have some connection issues ?

Earlier, about 30 minutes ago my connection kept dropping and then my router reconnected. It was barely up for a few minutes at a time. Same thing happened yesterday early evening too. Has there been a problem at the PlusNet end ?
My speed now, according to my router isn't as high as it usually is.
4 REPLIES
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 13,731
Thanks: 266
Fixes: 76
Registered: ‎27-04-2007

Re: DId we just have some connection issues ?

Hi mseries,
I've just checked your account and made a few diagnostic checks.
I can't see any obvious issues I'm afraid but the connection is dropping fairly frequently so I'm going to advise raising that here: http://faults.plus.net
Adam
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Adam Walker
 Plusnet Help Team
Community Veteran
Posts: 5,472
Thanks: 292
Fixes: 4
Registered: ‎11-08-2007

Re: DId we just have some connection issues ?

I wonder if there was a gateway problem around 18:30 ?
mseries
Grafter
Posts: 37
Registered: ‎25-12-2010

Re: DId we just have some connection issues ?

still seeing these problems, raised a call as instructed above.
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 17,680
Thanks: 665
Fixes: 166
Registered: ‎05-04-2007

Re: DId we just have some connection issues ?

Your line is dropping very frequently, the noise on the line is likely to be the culprit of this. I'm going to update your fault ticket shortly.

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff