cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

DHCP IP camera

Tigerman1965
Newbie
Posts: 2
Registered: 13-01-2016

DHCP IP camera

Hi how do I enable DHCP on my TG528n technicoulour router so my IP camera can connect to the network please.
Where is this in the settings?  Roll eyes
3 REPLIES
Community Veteran
Posts: 6,653
Thanks: 233
Fixes: 16
Registered: 16-02-2009

Re: DHCP IP camera

DHCP is on by default, that is how your PC/tablet etc gets connected to the network.
Tigerman1965
Newbie
Posts: 2
Registered: 13-01-2016

Re: DHCP IP camera

Thanks.
I can't get my IP camera to connect to network do you know any setings that would prevent an auto configuration wizard to not find router ? So infuriating
Community Veteran
Posts: 6,653
Thanks: 233
Fixes: 16
Registered: 16-02-2009

Re: DHCP IP camera

Usually it is something in the settings. Can you connect directly to the camera ? Or does it have a reset button? IF so try pressing that it might be fixed on a different ip range.