cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Channel 4

rongtw
Seasoned Hero
Posts: 6,973
Thanks: 1,531
Fixes: 12
Registered: 01-12-2010

Channel 4

anyone had problems streaming channel 4 live ?
i get this everytime
Asus ROG Hero Vii Z97 , Intel i5 4690k ,ROG Asus Strix 1070,
samsung 850evo 250gig , WD black 2 TB . Asus Phoebus sound ,
16 gig Avexir ram 2400 , water cooling Corsair H100i gtx ,
Corsair 750HXI Psu , Phanteks Enthoo pro case .
9 REPLIES
NorthEasterner
Aspiring Pro
Posts: 1,867
Thanks: 54
Fixes: 3
Registered: 25-09-2012

Re: Channel 4

Can't be bothered to sign up.  But BBC iPlayer and ITV live players work.
Ex Plusnet Fibre customer. BT Infinity Customer using a BT Smart Hub. If you wish to say thanks, please click the thumbs up Thumbs Up
Community Veteran
Posts: 26,718
Thanks: 929
Fixes: 10
Registered: 10-04-2007

Re: Channel 4

I get the same on channel 4 - but 4 Music plays OK!
jelv (a.k.a Spoon Whittler)
   Why I have left Plusnet (warning: long post!)   
Broadband: Andrews & Arnold Home::1 (FTTC 80/20)
Line rental: Pulse 8 Home Line Rental (£13/month)
Mobile: iD mobile (£4/month)
rongtw
Seasoned Hero
Posts: 6,973
Thanks: 1,531
Fixes: 12
Registered: 01-12-2010

Re: Channel 4

i used to be able to watch on TVcatchup.com , but now it just redirects to Channel4  Tongue
Asus ROG Hero Vii Z97 , Intel i5 4690k ,ROG Asus Strix 1070,
samsung 850evo 250gig , WD black 2 TB . Asus Phoebus sound ,
16 gig Avexir ram 2400 , water cooling Corsair H100i gtx ,
Corsair 750HXI Psu , Phanteks Enthoo pro case .
Community Veteran
Posts: 1,616
Thanks: 22
Registered: 29-06-2010

Re: Channel 4

@rongtw - same thing here. Other TV catch-up services play just fine.
rongtw
Seasoned Hero
Posts: 6,973
Thanks: 1,531
Fixes: 12
Registered: 01-12-2010

Re: Channel 4

So it must be Channel 4 problem  Embarrassed
Asus ROG Hero Vii Z97 , Intel i5 4690k ,ROG Asus Strix 1070,
samsung 850evo 250gig , WD black 2 TB . Asus Phoebus sound ,
16 gig Avexir ram 2400 , water cooling Corsair H100i gtx ,
Corsair 750HXI Psu , Phanteks Enthoo pro case .
Community Veteran
Posts: 1,616
Thanks: 22
Registered: 29-06-2010

Re: Channel 4

Actually, I've sussed this - using Firefox 24, doesn't work. Using IE11, does work. Found that by disabling AdBlock+ in Firefox, stream worked. You can re-enable AdBlock+ once the initial advert starts, and the stream will continue to play.
rongtw
Seasoned Hero
Posts: 6,973
Thanks: 1,531
Fixes: 12
Registered: 01-12-2010

Re: Channel 4

Kiss  nice one Jaggies works for me now Disable adblock  Wink
Asus ROG Hero Vii Z97 , Intel i5 4690k ,ROG Asus Strix 1070,
samsung 850evo 250gig , WD black 2 TB . Asus Phoebus sound ,
16 gig Avexir ram 2400 , water cooling Corsair H100i gtx ,
Corsair 750HXI Psu , Phanteks Enthoo pro case .
Community Veteran
Posts: 1,616
Thanks: 22
Registered: 29-06-2010

Re: Channel 4

Actually, you can just disable it for the Channel 4 page from the Tools menu in Firefox - Tools-> Adblock Plus-> Disable on this page only. Saves you from having to remember to do it every time.
I guess it was only a matter of time before some catch-up TV site figured out how to stop viewers dodging adverts, although this appears to be the only one so far. I wonder if Adblock Plus will be updated to suit - I suspect the issue will need to be reported to them before that happens...
rongtw
Seasoned Hero
Posts: 6,973
Thanks: 1,531
Fixes: 12
Registered: 01-12-2010

Re: Channel 4

yup jaggies  Wink did that allow for this page only ,but i hate to have all the adverts
Asus ROG Hero Vii Z97 , Intel i5 4690k ,ROG Asus Strix 1070,
samsung 850evo 250gig , WD black 2 TB . Asus Phoebus sound ,
16 gig Avexir ram 2400 , water cooling Corsair H100i gtx ,
Corsair 750HXI Psu , Phanteks Enthoo pro case .