cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Can I have 21CN?

Sami1
Newbie
Posts: 2
Registered: 30-11-2013

Can I have 21CN?

Hey all,
Bit of a noobie here with 20CN/21CN stuff. Just wanted to know if I can be ''upgraded'' to the 21CN network. Should be available for my region (Worcester). I just want faster upload speed so I can put bigger stuff on Cloud etc. faster. Is it free?  Smiley
Thank you.
Sami
5 REPLIES
Community Veteran
Posts: 1,611
Thanks: 22
Registered: 29-06-2010

Re: Can I have 21CN?

Put your phone number in the Sam Knows checker to see what is available at your exchange.
Price is the same for ADSL 20CN, and ADSL2+ 21CN.
Community Veteran
Posts: 26,627
Thanks: 860
Fixes: 10
Registered: 10-04-2007

Re: Can I have 21CN?

Better to use http://www.dslchecker.bt.com/adsl/adslchecker.welcome as this will also give a prediction of the speeds you are likely to get. You are looking for WBC ADSL 2+. If it is available make sure you ask for it to be uncapped to get the faster upload.
jelv (a.k.a Spoon Whittler)
   Why I have left Plusnet (warning: long post!)   
Broadband: Andrews & Arnold Home::1 (FTTC 80/20)
Line rental: Pulse 8 Home Line Rental (£13/month)
Mobile: iD mobile (£4/month)
Sami1
Newbie
Posts: 2
Registered: 30-11-2013

Re: Can I have 21CN?

Everything is available from FTTC Range A to Copper Multicast and there WBC ADSL2+. But who do I contact to get that uncapped ADSL2+ working for me? All I have seen on the forum so far is that people post asking abut it and at some point a member of staff writes that he/she has put that on their account.
Community Veteran
Posts: 26,627
Thanks: 860
Fixes: 10
Registered: 10-04-2007

Re: Can I have 21CN?

Could you post the full stats from your router please. If you are using a Plusnet supplied router this link should take you to the correct place: http://192.168.1.254/cgi/b/dsl/dt/?be=0&l0=2&l1=0
jelv (a.k.a Spoon Whittler)
   Why I have left Plusnet (warning: long post!)   
Broadband: Andrews & Arnold Home::1 (FTTC 80/20)
Line rental: Pulse 8 Home Line Rental (£13/month)
Mobile: iD mobile (£4/month)
Plusnet Staff
Plusnet Staff
Posts: 17,641
Thanks: 535
Fixes: 159
Registered: 05-04-2007

Re: Can I have 21CN?

You're already on 21CN, as can be seen by your speeds being higher than 8Mb/s. I'm going to place an order to uncap your upstream, this should complete tomorrow.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff