cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Can I get Fibre?

Jessica
Grafter
Posts: 254
Registered: 11-02-2008

Can I get Fibre?

Can anyone advise me?
One of those ‘green’ boxes is like 100 years away from me.  How do I find out if I can get Fibre?
Where do I go and what do I do?
I live in a village called Hirwaun.
Thanks

9 REPLIES
Moderator
Moderator
Posts: 18,688
Thanks: 1,944
Fixes: 247
Registered: 11-01-2008

Re: Can I get Fibre?

Put your number in here and see what it says.. https://www.btwholesale.com/includes/adsl/main.html

Customer / Moderator / If it helped click the thumb / If it fixed it click 'This fixed my problem'

xreyuk
Grafter
Posts: 231
Registered: 23-05-2014

Re: Can I get Fibre?

If you just go to the Plusnet website, and put your details in as if you're signing up for a new product, it will tell you.
Alternatively, put your details in here: https://www.dslchecker.bt.com either using your phone number, or the address checker, and it'll give you a full list of services with estimated speeds.
Jessica
Grafter
Posts: 254
Registered: 11-02-2008

Re: Can I get Fibre?

It says 'available' but no details?
Moderator
Moderator
Posts: 18,688
Thanks: 1,944
Fixes: 247
Registered: 11-01-2008

Re: Can I get Fibre?

I get

Customer / Moderator / If it helped click the thumb / If it fixed it click 'This fixed my problem'

Jessica
Grafter
Posts: 254
Registered: 11-02-2008

Re: Can I get Fibre?

SZo, can I get Fibre or not?
Moderator
Moderator
Posts: 18,688
Thanks: 1,944
Fixes: 247
Registered: 11-01-2008

Re: Can I get Fibre?

what does yours say - FTTC available?

Customer / Moderator / If it helped click the thumb / If it fixed it click 'This fixed my problem'

Jessica
Grafter
Posts: 254
Registered: 11-02-2008

Re: Can I get Fibre?

This is what I get:-

I don't understand the figures, could someone explain please.
Thanks
Moderator
Moderator
Posts: 18,688
Thanks: 1,944
Fixes: 247
Registered: 11-01-2008

Re: Can I get Fibre?

Yes you can get fibre and it will have a speed range between 71mbps and 80mbps, so you must be very close to your cabinet Smiley
The fibre multicast would be for a TV service.

Customer / Moderator / If it helped click the thumb / If it fixed it click 'This fixed my problem'

Plusnet Staff
Plusnet Staff
Posts: 6,346
Thanks: 31
Fixes: 5
Registered: 26-11-2011

Re: Can I get Fibre?

Yes, Fibre is enabled in your area and is something that we can provide you with too Smiley
Chris Pettitt
Cloud Environments Engineer