cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Bt speedtest

farnorth
Grafter
Posts: 64
Registered: 24-03-2010

Bt speedtest

Hi
First off I'm very happy at the moment, my line has been stable for about 200 hours now, with a 1mb connection and download speeds of 990kbps. Which is brilliant for up here, weather has been very calm no gales etc.
I have a couple of questions though.
About ten days ago interleaving was switched on on my line, it may be a coincidence but since then the BT speedtest doesn't work. It sits there for a while and comes back with a test error message.
Also on the speed part of the Plusnet portal it used to say: estimated line speed 0.5mb and then whatever speed I was getting at the time.
Now it says: Estimated line speed:
Not recorded (service activated before we introduced estimates).
Current line speed:
1 Mb.
Are these things linked?
5 REPLIES
Steve
Seasoned Pro
Posts: 6,800
Thanks: 300
Registered: 13-07-2009

Re: Bt speedtest

With regard to the BT Speedtest see this thread here...http://community.plus.net/forum/index.php/topic,93646.144.html
If life gives you lemons, make lemonade.
farnorth
Grafter
Posts: 64
Registered: 24-03-2010

Re: Bt speedtest

Thanks for that, water much less muddy!
Community Veteran
Posts: 5,634
Thanks: 752
Fixes: 1
Registered: 23-09-2010

Re: Bt speedtest

"Not recorded (service activated before we introduced estimates)"
No one wants to give an answer as to why that has changed as the reason given is not valid.
Superuser
Superuser
Posts: 9,452
Thanks: 789
Fixes: 52
Registered: 06-04-2007

Re: Bt speedtest

That message is probably computer speak for "error encountered trying to retrieve your value from the database". In the absence of a precise message for that it shows the one you see. Cry
The proper value will no doubt return when the error is fixed.
David
Community Veteran
Posts: 5,634
Thanks: 752
Fixes: 1
Registered: 23-09-2010

Re: Bt speedtest

You're probably right, just a passing bug.