cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Brat673 disconnection problem split off

Brat673
Newbie
Posts: 2
Registered: 29-10-2014

Brat673 disconnection problem split off

Have the same problem. Goes off line does not go back automatically. Does anyone know? Cry   Have a technicolor router, do these give problems? Here are the test results    
xDSL Status Check
Circuit ID: <snip>
Telephone NO.: <snip> Test Executed On: 24-10-2014 12:09:59
xDSL Status Test Summary
Sync Status: Circuit In Sync
General Information
NTE Status: In Service NTE Power Status: NTE Power On Bypass Status: Bypass Not Activated
Upstream DSL Link Information Downstream DSL Link Information
Loop Loss: 33.5 57.5
SNR Margin: 19 9
Errored Seconds: 0 0
HEC Errors: 0 0
Cell Count: 190807571 430173163
Speed: 448 2624
Maximum Stable Rate (KBPS): 2272 Fault Threshold Rate (KBPS): 1817
Mean Time Between Retrains (Seconds): 86333 Mean Time Between Errors Upstream (Seconds): 981
Indicative Line Quality: R Mean Time Between Errors Downstream (Seconds): 7
Speed Estimate
MAX
Product status: Enabled
Product RAG: Green
Reason code: A - ADSL is already enabled on this line
Speed: 1000
Min: 750
Max: 2500
Summary
Profile:12dB/Interleaved
CLT: Pass
[Moderator's note by Jim (Oldjim)  line identify info snipped ]
2 REPLIES
Community Veteran
Posts: 38,460
Thanks: 1,027
Fixes: 62
Registered: 15-06-2007

Re: Brat673 problem split off

split off to its own thread
Community Veteran
Posts: 19,101
Thanks: 443
Fixes: 21
Registered: 31-08-2007

Re: Brat673 disconnection problem split off

Thanks Jim.
Hello Brat673.
Thanks for the Test results - but when posting such data, always redact your phone number and parts of your circuit IDs.(Jim has done it for you)
Can you also do the following -
Copy and paste the TG582n Full DSL stats (login required) and whilst you are logged in select Technicolor Gateway from the LH menu and post the Software Release.
Also Run the BTw Performance test (ignore the red preamble except make sure no other programs are using the Internet - don't reboot) and at the end of the first run, click the Further Diagnostics button, enter just your Phone number and Run the Further Diagnostics Test.
Do a Copy and Paste of the results and post here (no need to grab an image).
Also your Current Line speed (Login required) (don't post your number!)