cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Billion 5200G

greyposter
Grafter
Posts: 235
Registered: 27-06-2007

Billion 5200G

When I changed my router to wpa it stopped working. Cry
6 REPLIES
Moderator
Moderator
Posts: 17,993
Thanks: 1,437
Fixes: 153
Registered: 11-01-2008

Re: Billion 5200G

What exactly stopped working?

Customer / Moderator / If it helped click the thumb / If it fixed it click 'This fixed my problem'

greyposter
Grafter
Posts: 235
Registered: 27-06-2007

Re: Billion 5200G

No connection.
jamessealey
Grafter
Posts: 79
Registered: 10-08-2008

Re: Billion 5200G

The award for 'Thread with the least amount of words per post' goes to....
Could you explain which connection stopped working? ie - the connection between your pc/laptop and your router, or your internet connection?
J
James
Grafter
Posts: 21,036
Registered: 04-04-2007

Re: Billion 5200G

What happens if you reboot your router?
What happens if you go back to WEP or whatever you useed previously?
Have you had a look at how the manual explains to allow WPA?
What are the lights on your router doing?
Denzil
Grafter
Posts: 1,733
Registered: 31-07-2007

Re: Billion 5200G

I take it you have also told your PC to use WPA and told it the correct passphrase?
greyposter
Grafter
Posts: 235
Registered: 27-06-2007

Re: Billion 5200G

When I tried to reconnect,my computer threw up a message about it not being optimised. Attached an Ethernet cable and changed back to 'wep open' and it was fine again.Was able to use the wireless.