cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

BBC

rongtw
Seasoned Hero
Posts: 6,973
Thanks: 1,531
Fixes: 12
Registered: 01-12-2010

BBC

Just wonderd if it was just me ,, i cannot load  "bbc.co.uk"  bbc homepage . news page loads fine as do the rest but homepage isjust 404 error or just hangs .
since about 17.00 today 27th
Asus ROG Hero Vii Z97 , Intel i5 4690k ,ROG Asus Strix 1070,
samsung 850evo 250gig , WD black 2 TB . Asus Phoebus sound ,
16 gig Avexir ram 2400 , water cooling Corsair H100i gtx ,
Corsair 750HXI Psu , Phanteks Enthoo pro case .
19 REPLIES
Fifer
Grafter
Posts: 119
Registered: 07-03-2008

Re: BBC

OK here loads ok on Internet Explorer and Firefox
nitram
Grafter
Posts: 41
Registered: 04-08-2012

Re: BBC

OK here on Chrome
Gateway pcl-ag02
You can test with http://www.downforeveryoneorjustme.com/#
RobH
Dabbler
Posts: 24
Registered: 10-12-2012

Re: BBC

I have the same issue using chrom all evening, only the home page seems affected
RobH
Dabbler
Posts: 24
Registered: 10-12-2012

Re: BBC

Error 500 - Internal Error
This might be because:
We are experiencing abnormal traffic to our network or
the service or servers it is on is not currently available.
Please try the following options instead:
Try again later once we have solved the problem.
Use our site index
Is the error i get.
Community Veteran
Posts: 1,259
Thanks: 20
Fixes: 3
Registered: 22-06-2012

Re: BBC

Fine here on ptn-ag02 Telehouse North.
nitram
Grafter
Posts: 41
Registered: 04-08-2012

Re: BBC

My working Chrome is  Version 24.0.1312.56 m
Community Veteran
Posts: 6,735
Thanks: 12
Registered: 02-02-2008

Re: BBC

I've been having problems with the BBC on a non-PN connection for a few days now.
And so have several of my customers on various ISP's.
Surprised there's been no public coment on "issues".  Lips are sealed
houlton23
Grafter
Posts: 268
Registered: 22-05-2011

Re: BBC

Hangs here ptn-ag02..
Wait:
Alex Smiley
mushy
Grafter
Posts: 182
Registered: 16-10-2012

Re: BBC

Same here, im having trouble on BBC site, i'm on pcl-ag06 using ie8
Fifer
Grafter
Posts: 119
Registered: 07-03-2008

Re: BBC

Quote from: Fifer
OK here  on Internet Explorer and Firefox
Just tried again, will not load at all, just hangs, definitely problems.
Superuser
Superuser
Posts: 9,577
Thanks: 955
Fixes: 54
Registered: 06-04-2007

Re: BBC

It seems to be intermittent for me; originally failed to load, then worked for a few minutes, now back to not loading.
On pcl-ag07. FF on Vista.
David
rongtw
Seasoned Hero
Posts: 6,973
Thanks: 1,531
Fixes: 12
Registered: 01-12-2010

Re: BBC

still not working pcl-ag04. win 7 64,, FF 18.01
@nitram  your link says its just me ?Huh
Asus ROG Hero Vii Z97 , Intel i5 4690k ,ROG Asus Strix 1070,
samsung 850evo 250gig , WD black 2 TB . Asus Phoebus sound ,
16 gig Avexir ram 2400 , water cooling Corsair H100i gtx ,
Corsair 750HXI Psu , Phanteks Enthoo pro case .
matt_2k34
Grafter
Posts: 1,300
Registered: 09-07-2007

Re: BBC

Doesn't BBC partner with Akamai for its content/service?
Could be that one half of the server cluster is working hunky dory, so it appears to work "OK" at times, and others its flopped over.
Site is intermittent here too.
Regards
spookypickle
Grafter
Posts: 80
Registered: 10-10-2012

Re: BBC

Same here, some friends who are with other providers reporting same issues too.