cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Anybody else getting timeouts on Community Site Forum?

Not applicable

Anybody else getting timeouts on Community Site Forum?

Quote
Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

Intermittantly ATM, refresh cures it but general performance seems pretty sluggish.
8 REPLIES
Community Veteran
Posts: 38,460
Thanks: 1,031
Fixes: 62
Registered: ‎15-06-2007

Re: Anybody else getting timeouts on Community Site Forum?

Me too
Plusnet Alumni (retired) orbrey
Plusnet Alumni (retired)
Posts: 10,540
Registered: ‎18-07-2007

Re: Anybody else getting timeouts on Community Site Forum?

We've just raised a problem on this issue, there should be updates shortly. Sorry for the hassle folks.
Community Veteran
Posts: 38,460
Thanks: 1,031
Fixes: 62
Registered: ‎15-06-2007

Re: Anybody else getting timeouts on Community Site Forum?

looks as though it's fixed
Not applicable

Re: Anybody else getting timeouts on Community Site Forum?

Seems better. P'raps most folks didn't notice anyway.
Community Veteran
Posts: 3,291
Thanks: 2
Registered: ‎10-08-2007

Re: Anybody else getting timeouts on Community Site Forum?

I did, just finished typing a a reply, hit post and ...nothing. Huh
pierre_pierre
Grafter
Posts: 19,757
Registered: ‎30-07-2007

Re: Anybody else getting timeouts on Community Site Forum?

could be the problem I had earlier, tried to do a post including normal JPG pictures and it refused to play. about 8:30 - 9:00 on http://community.plus.net/forum/index.php/topic,65835.16.html
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 5,296
Thanks: 624
Fixes: 5
Registered: ‎04-04-2007

Re: Anybody else getting timeouts on Community Site Forum?

We had an issue which appears to be load related.  Colin is investigating.
Kelly Dorset
Broadband Service Manager
Community Veteran
Posts: 19,102
Thanks: 443
Fixes: 21
Registered: ‎31-08-2007

Re: Anybody else getting timeouts on Community Site Forum?

Just done a normal post, no problems  Smiley