cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Any known issues this morning ?

Community Veteran
Posts: 3,380
Thanks: 2
Registered: 18-01-2013

Any known issues this morning ?

Had some problems with certain sites this morning.
It started when I tried to order something from Currys. The page started to partially load then I was unable to complete the transaction as it wouldn't go to the Worldpay site.
Also having other issues with partially loading pages on other sites.
Thought I'd check a couple of sites with http://www.downforeveryoneorjustme.com/ but that didn't work
Rebooted router - no effect
Rebooted modem and rebooted router - speed improved (back from 65Mb to 72Mb) but pages are still timing out.
Before I spend a bit of time diagnosing my network - are there any known issues at the moment ?
Ta
Dom
12 REPLIES
theoule
Grafter
Posts: 81
Registered: 31-07-2007

Re: Any known issues this morning (Wellingborough) ?

me too.  Not in Wellingborough, but can't reach halifax.co.uk or wilko.com.   BBC loads OK.
leight
Grafter
Posts: 29
Registered: 16-02-2013

Re: Any known issues this morning (Wellingborough) ?

Girlfriend currently complaining about the same thing to me on Skype. We're in Leicester, so not too far away from Wellingborough.
There was a reported issue with gateway pcl-ag03, so I got her to check she wasn't connected to that (http://usertools.plus.net/@gateway)
She's on ptn-ag02, so that rules that one out.
Checked all the PN network graphs to see if there was any spikes for that gateway, nothing obvious there too.
Speed tests are coming back OK when they get going (but taking ages for the page to load) - pings are not too shabby. No packet loss to google/wikipedia - 50% packet loss to baidu (expected failure!)
But as you state, pages not loading, taking ages to load, or only partially loading.
Community Veteran
Posts: 3,380
Thanks: 2
Registered: 18-01-2013

Re: Any known issues this morning (Wellingborough) ?

I'm on ptn-ag01
Briefly got onto the Worldpay site but had forgotten to go through Quidco on my purchase so fired up IE9 and it promptly failed to let me through again.
As long as it's not just me then I don't mind as much.
Here's a quick tracert to secure.worldpay.com
C:\Windows\system32>tracert secure.worldpay.com
Tracing route to secure.worldpay.com [155.136.16.24]
over a maximum of 30 hops:
  1    5 ms    <1 ms    2 ms  192.168.1.1
  2    11 ms    11 ms    19 ms  lo0-central10.ptn-ag01.plus.net [195.166.128.190]
  3    9 ms    9 ms    9 ms  link6-central10.ptn-gw02.plus.net [84.93.248.138]
  4    11 ms    9 ms    23 ms  xe-1-2-0.ptw-cr02.plus.net [212.159.1.30]
  5    *        *        *    Request timed out.
  6    *        *        *    Request timed out.
  7    17 ms    29 ms    27 ms  core2-pos1-1.birmingham.ukcore.bt.net [62.172.103.93]
  8    24 ms    23 ms    23 ms  core2-pch4.reading.ukcore.bt.net [62.6.204.138]
  9    *        *        *    Request timed out.
10    27 ms    27 ms    27 ms  62.172.57.238

The rest are all timeouts
Plusnet Staff
Plusnet Staff
Posts: 17,641
Thanks: 535
Fixes: 159
Registered: 05-04-2007

Re: Any known issues this morning (Wellingborough) ?

The PCL-AG03 problem from earlier should now be resolved, however we're getting reports into the callcentre about some sites not being able to load and we've managed to replicate the issue from here too. Problem being opened and we'll update service status shortly.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff
darklight
Grafter
Posts: 142
Registered: 10-03-2013

Re: Any known issues this morning (Wellingborough) ?

Yep i'm having routing problems here also, been trying to access http://www.ebuyer.com/ this site doesn't work. On the PN service page there is a issue with routing work they did this morning.
This is affecting those connected to the router/gateway known as PCL-AG03.
I wasn't on gateway PCL-AG03, been jumping gateways and its not fixing it.
oh its working now don't know how long for, been off and on for around an hour i have noticed i have had this problem.
oh cr*p its gone again, getting sick of this.
I'm not from Wellingborough, and i'm on fibre.
Community Veteran
Posts: 3,380
Thanks: 2
Registered: 18-01-2013

Re: Any known issues this morning (Wellingborough) ?

Cheers for the update Chris - I'll see if I can edit the title to take out the location as it seems to be bigger than just the Wellingborough exchange.
Plusnet Staff
Plusnet Staff
Posts: 17,641
Thanks: 535
Fixes: 159
Registered: 05-04-2007

Re: Any known issues this morning ?

We've spotted something odd on the graphing with some transit links, we're taking a look.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff
Community Veteran
Posts: 3,380
Thanks: 2
Registered: 18-01-2013

Re: Any known issues this morning ?

I've managed to squeeze through my order on Currys via Firefox although through IE9 it's still failing.
Immediate panic over - by the way Currys are doing the LG BP520 blu-ray with media streaming etc for just under £50 delivered if you're after a half decent player .....
Community Veteran
Posts: 3,380
Thanks: 2
Registered: 18-01-2013

Re: Any known issues this morning ?

Seems to have sorted itself out now - no more stalling pages etc.
Community Veteran
Posts: 2,274
Thanks: 109
Fixes: 4
Registered: 18-02-2013

Re: Any known issues this morning ?

All good here as well, page problem earlier and my apt-get upgrade broke  Grin
Happy days.... gateway pcl-ag05.
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 12,982
Thanks: 141
Fixes: 46
Registered: 27-04-2007

Re: Any known issues this morning ?

Hi all, yes, no doubt this was caused by the connectivity issues we posted about yesterday.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Adam Walker
 Plusnet Help Team
Community Veteran
Posts: 3,380
Thanks: 2
Registered: 18-01-2013

Re: Any known issues this morning ?

Having a few sluggish pages again this morning - not as bad as yesterday but certain pages stalling on certain links