cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Another speed problem !

Rik13
Grafter
Posts: 39
Registered: 11-08-2011

Another speed problem !

I've been connecting for the last couple of years at over 6 meg'  and like one of the other customers in another post my speed has dropped to less than 0.5 meg during the last couple of days making web pages very slow to load .
I'm connecting via ethernet cable. Nothing else is using the connection and it's becoming very frustrating.
3 REPLIES
Moderator
Moderator
Posts: 17,537
Thanks: 1,084
Fixes: 127
Registered: 11-01-2008

Re: Another speed problem !

It would help if you can provide the information requested here
Will Moderate For Thanks
Plusnet Staff
Plusnet Staff
Posts: 17,641
Thanks: 535
Fixes: 159
Registered: 05-04-2007

Re: Another speed problem !

I've had a look over your account and can't see anything that would causes these problems. I'd suggest logging in to the router, disconnecting and then reconnecting and trying another speedtest (try a couple of different sites) and then running through https://faults.plus.net and report this through to our faults team if you're still having problems.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff
Rik13
Grafter
Posts: 39
Registered: 11-08-2011

Re: Another speed problem !

Thanks for the replies, but it's back up to about 5.7 mb tonight. I've only experienced a big slow down like this once and it was only for an hour or two.