cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Windows XP & Binatone adsl500 problem connecting

N/A

Windows XP & Binatone adsl500 problem connecting

I tried to connect using winxp pro. I was able to connect but page would not load, not receiving data . This does not happen using win/98/2000 which is what I am using now. Has anyone else had this problem and if you have how do I solve this. I am using Binatone ADSL 500 modem. Thanks
4 REPLIES
Community Veteran
Posts: 14,469
Registered: 30-07-2007

Windows XP & Binatone adsl500 problem connecting

Do you have XP service pack 1 installed? You need it for that ADSL modem to work properly according to a few other threads here.

Also are both the XP and Win2K systems on the same network (and both connected to the net through the modem) or have you moved the modem to a different PC. i.e. the XP PC and the Win2K PC are different systems? Or are you duel booting the same system?


Cheers

Peter Cool
N/A

Thanks regarding binatone & winxp

Guess xpsp1 is my problem, I have not installed it becauseI have not been able to use windows update due to the modem. Looks like I will have to find a download site that has a copy of xpsp1 as microsoft does not give me the option to save to disk.

Anyway thanks Peter it looks like you have solved my problem.

Mike
csogilvie
Grafter
Posts: 5,852
Registered: 04-04-2007

Windows XP & Binatone adsl500 problem connecting

XP SP1

130ish MB
N/A

XP SP1

Thanks Colin,

I have downloaded xpsp1 from the link you sent me and everything works fine now.

Again many thanks

Mike