cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

WINMTR

N/A

WINMTR

Hi,

I have noticed some oddities with recent traces on WINMTR.

I haven't had packet loss, but the ping response times have been odd. Average is around 14ms for first hop, but then the rest of the data is littered with 0ms pings! Obviously it's impossible to have 0ms, but find it odd that the occasional ping response is noted as 0.

Does anyone know why this might have occurred? Should I disconnect/reconnect?
3 REPLIES
N/A

WINMTR

Sorry to bump but can anyone offer any advice as to why some pings come through as 0ms?

Ta
N/A

WINMTR

What site are you pinging?

Secondly, please don't bump your post up the queue, it's considered rude and it's not really in the spirt of things.
N/A

WINMTR

Hi,

This happens when I ping any site.

Here's the output:
|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |
| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
| . - 0 | 10 | 10 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| lo0.plusnet.pth-ag1.plus.net - 0 | 10 | 10 | 0 | 15 | 31 | 16 |
| gi1-2.vlan3.pth-gw3.plus.net - 0 | 10 | 10 | 0 | 12 | 16 | 0 |
| ge0-1-0-22.ptn-gw1.plus.net - 0 | 10 | 10 | 0 | 9 | 16 | 16 |
| pr2.tcm.linx.net - 0 | 10 | 10 | 0 | 13 | 16 | 15 |
| g0-0.tr3.tcm.linx.net - 0 | 10 | 10 | 15 | 57 | 156 | 16 |
| fa0-0.transit1.thn.linx.net - 0 | 10 | 10 | 0 | 12 | 16 | 16 |
| www.linx.net - 0 | 10 | 10 | 0 | 14 | 16 | 16 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
WinMTR - 0.8. Copyleft @2000-2002 Vasile Laurentiu Stanimir ( stanimir@cr.nivis.com )

So you can see I have had 0 pings recorded!!