cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Speedchecker Reading 0

N/A

Speedchecker Reading 0

Hi
Can anyone explain this, speed checks carried out using +net speed checker tonight

Date Speed Achieved (kbps)
25-08-2004 20:33:30 0
25-08-2004 20:33:21 0
25-08-2004 20:33:13 0

The connection must be working, cause i'm logged on :?:

[Moderator's note (by Chris P.): Title altered to be more descriptive of the problem]
7 REPLIES
Community Veteran
Posts: 6,983
Thanks: 8
Registered: 10-04-2007

Speedchecker Reading 0

Looks like the PlusNet speed checker is kaput Sad
Community Veteran
Posts: 14,469
Registered: 30-07-2007

Speedchecker Reading 0

It happens sometimes and others have reported it doing the same in the past but the reason remains unknown (to me anyway). Often waiting a while and trying again it works.

Are you using the https or http URL version. Try the other and see if it works.
N/A

Speedchecker Reading 0

Hi
Thanks for the replies, has happened before.
Yes I've waited a while and tried again, and its OK.
Just thought it may be something to do with the pending portal upgrade/change for the new price structure
Community Veteran
Posts: 14,469
Registered: 30-07-2007

Speedchecker Reading 0

No, that's happeing mid-day tomorrow according to the latest service status.
N/A

Speedchecker Reading 0

I have had zero speed ratings before as well. Not sure why either, but I've gone back later and it's been ok after.

Aaron
Plusnet Staff
Plusnet Staff
Posts: 12,169
Thanks: 18
Fixes: 1
Registered: 04-04-2007

Speedchecker Reading 0

Hi,

The one thing I know that can definately cause zero results is a firewall, although this doesn't appear to be the cause in all situations and there is something else, we just haven't been able to replicate it.
N/A

Speedchecker Reading 0

Hi
Have just tried speedchecker again, works ok, reading showing as they should.
using https version, firewall settings still same as last night.


Cheers