cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

New speeds

Andrea2006
Grafter
Posts: 72
Thanks: 1
Registered: 31-07-2007

New speeds

I just got 2mb broadband..
I am getting this..

Your current speed is:

1.47 Mbps

Which means you can download at 188.28 KB/sec. from our servers.

This is good??

Straight from 56k it is.. Smiley
7 REPLIES
Andrea2006
Grafter
Posts: 72
Thanks: 1
Registered: 31-07-2007

New speeds

Sorry . I have just been over to adsl guide..and the test says this..

Downstream 1376 Kbps (172.0 KB/sec) 1486 Kbps (inc. overheads)
Upstream 240 Kbps (30.0 KB/sec) 259 Kbps (inc. overheads)

Good yeah?
hitachi
Grafter
Posts: 343
Registered: 05-04-2007

New speeds

Not great, but it depends how busy your exchange is ,mine will get down that far at peak times.At the moment it is this
try a changing your settings using tips from Kitz . I am using 1430\41700
LiamM
Grafter
Posts: 5,636
Registered: 12-08-2007

New speeds

I'm on 2Mb broadband also and I'm getting :
Quote

Your current speed is:

1.88 Mbps

Which means you can download at 240.26 KB/sec. from our servers.


What is the 'VP Status' of your exchange? You can check at http://usertools.plus.net/exchanges/
Andrea2006
Grafter
Posts: 72
Thanks: 1
Registered: 31-07-2007

New speeds

I get this..
Colour: Disabled No capacity information is currently known about this exhchange. This could mean that the exchange has a "Ready for Service" date or that it has just recently been activated.
Colour: Disabled No capacity information is currently known about this exhchange. This could mean that the exchange has a "Ready for Service" date or that it has just recently been activated.
Colour: Unknown Upgrade information for this exchange, is yet to be published.
LiamM
Grafter
Posts: 5,636
Registered: 12-08-2007

New speeds

Hmmm, has your exchange only recently been upgraded?
Andrea2006
Grafter
Posts: 72
Thanks: 1
Registered: 31-07-2007

New speeds

Yes, 11th may.
Community Veteran
Posts: 14,469
Registered: 30-07-2007

New speeds

Details about your exchhange have not been included in BTs status updates which are used by the tool. This should correct itself once your exchange is included in the next update from BT in the next few weeks.