cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Maxdsl

grumpy_old_man
Dabbler
Posts: 17
Registered: 03-08-2007

Maxdsl

Is maxdsl something that should happen automatically or do I have to apply to plusnet for them to upgrade line?

Currently I am achieving about 1.8mb.

Thanks
8 REPLIES
Community Veteran
Posts: 1,886
Registered: 05-04-2007

Maxdsl

Hi Windaw,

What product are you currently using? also if you post your router stats here, we'll be able to tell you if you're already on the MaxDSL connection or not...


If you're not already on it, again, looking at your router stats will be able to tell us if it's worth changing over...


KR

Roger.
grumpy_old_man
Dabbler
Posts: 17
Registered: 03-08-2007

Maxdsl

Voyager 205. You will have to forgive how do I find stats?

Thanks
N/A

Maxdsl

Windaw

Look at www.kitz.com Under ADSL...

A
grumpy_old_man
Dabbler
Posts: 17
Registered: 03-08-2007

Maxdsl

antandmand

Thanks, found them

Local Line attn 2.0
Local snp margin 36.0
Community Veteran
Posts: 1,886
Registered: 05-04-2007

Maxdsl

What's your current upstream and downstream data rates?
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 17,626
Thanks: 611
Fixes: 158
Registered: 05-04-2007

Maxdsl

Hi there,

You need to opt in for the MaxDSL upgrades, you can request this here.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Help Team
grumpy_old_man
Dabbler
Posts: 17
Registered: 03-08-2007

Maxdsl

Chris

Thank you for your reply. I have registered for an upgrade and await with anticipation.
grumpy_old_man
Dabbler
Posts: 17
Registered: 03-08-2007

Maxdsl

Chris

Upgrade has taken place currently achieving 7616 Kbps on downstream and 448 Kbps on upstream.

Thanks