cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Lack of Knowledge = DSL [removed] up !!

N/A

Lack of Knowledge = DSL [removed] up !!

Hi!

I've just changed to Plusnet at work from BT-I had the whole thing working great using the Intel BT modem-then I decided to network ! 2x wifi cards,Netgear Access Point etc.-no more internet !! I can't even get back to square one -ie-no network just access from one PC-

any advice would be appreciated.

Bill :roll:

[Moderator note by phil (acarr) : Removed foul language from subject. This breaks the link]
3 REPLIES
N/A

Lack of Knowledge = DSL [removed] up !!

what did you chage?
do youhave the right numbers to dial?
do you have the right wires in teh right places?
is the modem / router on?
is it plugged in?

is your home LAN set up correctly?
see www.buzzons.co.uk/tutorials/network.jpg


more info pleaseHuh

buz
N/A

dsl muck-up

Hi!
Thanks- The modem seems OK although I am using my old BT Intel 3240 for Plusnet -the main problem seems to involve
PP oA (can't see this)
PPoE Wan Miniport

-all a bit hazy to me .

Bill
N/A

update on dsl bodge

Hi! again

I'm getting nearer-I dug out my Broadband Blaster DSL Router(which I've been too nervous to use !!) and I've managed to connect to creative.com config page but I'm not there yet-I have hopes tomorrow!

I still have the wireless network to grapple with but that can wait awhile till the headache subsides!!

Will I ever really understand !!??

Thank s for the advice Shockedops:

Bill