cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Cisco 857W

N/A

Cisco 857W

Hi,

I have a problem, and I need some cisco help. I am having issues trying to get it connected to plus' network, the line protocal never seams to come up. I have included the current config below.

Current configuration : 3267 bytes
!
version 12.3
no service pad
service tcp-keepalives-in
service tcp-keepalives-out
service timestamps debug datetime msec localtime show-timezone
service timestamps log datetime msec localtime show-timezone
service password-encryption
service sequence-numbers
!
hostname hsnetwork
!
boot-start-marker
boot-end-marker
!
logging buffered 51200 debugging
logging console critical
enable secret 5 $1$G0WV$TQpsD4lkA1Jns9ReLsU7A.
!
username dans privilege 15 secret 5 $1$9wHv$CnUQM6NFp0DLz29a6HE/d0
clock timezone PCTime 0
clock summer-time PCTime date Mar 30 2003 1:00 Oct 26 2003 2:00
no aaa new-model
ip subnet-zero
no ip source-route
ip dhcp excluded-address 10.10.10.1
!
ip dhcp pool sdm-pool1
import all
network 10.10.10.0 255.255.255.0
default-router 10.10.10.1
!
!
ip cef
ip tcp synwait-time 10
no ip bootp server
no ip domain lookup
ip domain name plus.com
ip ssh time-out 60
ip ssh authentication-retries 2
no ftp-server write-enable
!
!
!
bridge irb
!
!
interface ATM0
no ip address
no ip redirects
no ip unreachables
no ip proxy-arp
ip route-cache flow
no atm ilmi-keepalive
dsl operating-mode auto
!
interface ATM0.1 point-to-point
description $ES_WAN$$FW_OUTSIDE$
pvc 0/38
encapsulation aal5mux ppp dialer
dialer pool-member 1
!
!
interface FastEthernet0
no ip address
no cdp enable
!
interface FastEthernet1
no ip address
no cdp enable
!
interface FastEthernet2
no ip address
no cdp enable
!
interface FastEthernet3
no ip address
no cdp enable
!
interface Dot11Radio0
no ip address
!
ssid SSID
authentication open
!
speed basic-1.0 basic-2.0 basic-5.5 6.0 9.0 basic-11.0 12.0 18.0 24.0 36.0 48.0
54.0
station-role root
no cdp enable
bridge-group 1
bridge-group 1 spanning-disabled
!
interface Vlan1
description $ETH-SW-LAUNCH$$INTF-INFO-HWIC 4ESW$$FW_INSIDE$
no ip address
bridge-group 1
!
interface Dialer0
ip address dhcp
no ip redirects
no ip unreachables
no ip proxy-arp
ip nat outside
ip virtual-reassembly
encapsulation ppp
ip route-cache flow
dialer pool 1
dialer-group 1
no cdp enable
ppp authentication chap callin
ppp chap hostname hsnetwork@plusdsl.net
ppp chap password 7
!
interface BVI1
description $ES_LAN$
ip address 10.10.10.1 255.255.255.0
ip nat inside
ip virtual-reassembly
ip tcp adjust-mss 1452
!
ip classless
ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 Dialer0
!
ip http server
ip http authentication local
ip http secure-server
ip http timeout-policy idle 5 life 86400 requests 10000
ip nat inside source list 1 interface Dialer0 overload
!
logging trap debugging
access-list 1 remark INSIDE_IF=BVI1
access-list 1 remark SDM_ACL Category=2
access-list 1 permit 10.10.10.0 0.0.0.255
dialer-list 1 protocol ip permit
no cdp run
!
control-plane
!
bridge 1 protocol ieee
bridge 1 route ip
banner login ^CAuthorized access only!
Disconnect IMMEDIATELY if you are not an authorized user!^C
!
line con 0
login local
no modem enable
transport preferred all
transport output telnet
line aux 0
login local
transport preferred all
transport output telnet
line vty 0 4
privilege level 15
login local
transport preferred all
transport input telnet ssh
transport output all
!
scheduler max-task-time 5000
scheduler allocate 4000 1000
scheduler interval 500
end
5 REPLIES
N/A

Cisco 857W

all ill say mate is "LOL" :p

firstly ZOMG YOU DONT NEED SUCH A HUGE CONFIG!!!!111!!!!

and oh, ill help you set it up -- like I said I would :p

once again to re-iterate == LOLERSKATEZ!!!!
N/A

Cisco 857W

Ok, and that in english was? As for the lengh of the config, that is the full config, i didnt think of striping out the ethernet stuff..

I think my problem is the dsl operation-mode auto, which is common, according to the cisco forums, Just havent had a chance today to change it, and see if i can get a steady CD.

Anyways, thanks for the helping. Smiley
N/A

Cisco 857W

hi hsnetwork.. did you get this working OK in the end? The Cisco is a seriously specialised piece of kit so I would suggest you try the ADSLGuide DSL Hardware board for help
N/A

Cisco 857W

ill help you -- seein as i have quite a few cisco certs under my belt, drop me a pm when your free to talk and ill try and walk you through it over msn or what not -- save lots of time between try this etc...

and the config is rather long for what you need, but no worries i am sure it will manage Smiley
N/A

Cisco 857W

Well, I still have no joy on this Sad have a ticket open with cisco now.