cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Can i turn off interleaving ?

ady
Grafter
Posts: 289
Registered: 25-09-2007

Can i turn off interleaving ?

Hey, im on broadband premier option 1 and have just started to play first person shooters

And ofcourse I have joined the many people whining about their ping!

Would it be possible for me to have interleaving turned off, for a few days Smiley and if it doesnt improve can it be turned back on Tongue

Thanks -ady
10 REPLIES
N/A

Can i turn off interleaving ?

Raise a ticket and this should be done within a few days.
ady
Grafter
Posts: 289
Registered: 25-09-2007

Can i turn off interleaving ?

Will i be able to swap back if i get disconnections ? My SNR stays at 15, so I wouldn't think i will get any discs
N/A

Can i turn off interleaving ?

You should have the option to do this in the portal under connection settings. Some people dont have the icon but most do.
Community Veteran
Posts: 1,817
Thanks: 11
Registered: 30-07-2007

Can i turn off interleaving ?

took about 6 weeks for mine to be done by bt.


A
ady
Grafter
Posts: 289
Registered: 25-09-2007

Can i turn off interleaving ?

Well, i cant seem to find an optoin in connection settings
N/A

Can i turn off interleaving ?

Community Veteran
Posts: 38,216
Thanks: 913
Fixes: 54
Registered: 15-06-2007

Can i turn off interleaving ?

It is probable that interleaving was applied automatically by the BTw system and hence the PlusNet system don't know that it has been applied.
This problem was found when the option was first introduced
ady
Grafter
Posts: 289
Registered: 25-09-2007

Can i turn off interleaving ?

I had interleaving applied even though my SNR is averaging 15 SNR which sucks.

Guess I will raise a ticket
monty
Grafter
Posts: 43
Registered: 30-07-2007

Can i turn off interleaving ?

until now it has taken over 3months for me to get interleaving removed, it is still on my account. So I would hold your breath for a quick removal.
Community Veteran
Posts: 1,817
Thanks: 11
Registered: 30-07-2007

Can i turn off interleaving ?

montymole

do you still have you phone calls with bt or do you use a different carrier?

I have use tucan but used to be with bt. Could it be that bt take their time if you don't have calls over the bt network.

A