cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Anyone else with awful speed today?

phyhhe
Grafter
Posts: 34
Registered: 25-08-2007

Anyone else with awful speed today?

I've lost connection completely several times today. My set up is exactly the same as normal so checking my wiring set up won't help.

This is the lastest BT result:
IP profile for your line is - 5500 kbps
DSL connection rate: 448 kbps(UP-STREAM) 6880 kbps(DOWN-STREAM)
Actual IP throughput achieved during the test was - 859 kbps

So my up to 8meg connection isnt even getting to 1. Anyone else having problems today?

The one thing that has recently changed is that I've moved my phone to Plusnet Home phone. A decision I may be changing soon as they cant even keep my call logs up to date. Could this be connected in any way? Or am I just being paranoid........ :roll:
7 REPLIES
James
Grafter
Posts: 21,036
Registered: 04-04-2007

Anyone else with awful speed today?

Hi there,

Moving your home phone service will absolutely not have anything to do with your poor speeds yesterday. Has it picked up since? Can you run another BT Speedtest for me?

I'll ask MAnd to have a look into your home phone problems. She's a bit of an expert Smiley
Mand
Grafter
Posts: 5,560
Thanks: 1
Registered: 05-04-2007

Anyone else with awful speed today?

Hi there,

I've added an update to your ticket regarding call records, and have confirmed in our back-end systems that these are now up-to-date.

The underlying problem has been resolved so you should not see this issue again.

Regarding your speed issues, our preliminary checks do not show anything untoward, so I'd recommend raising a fault here so our faults team can take a closer look.
phyhhe
Grafter
Posts: 34
Registered: 25-08-2007

Anyone else with awful speed today?

Thanks Mand, call details seem up to date now.

James still probs with speed, latest results:

IP profile for your line is - 5500 kbps
DSL connection rate: 448 kbps(UP-STREAM) 7200 kbps(DOWN-STREAM)
Actual IP throughput achieved during the test was - 769 kbps
James
Grafter
Posts: 21,036
Registered: 04-04-2007

Anyone else with awful speed today?

Thanks, I think Smiley

Can I ask if you have:

- Rebooted your router
- Tried changing filters
- Connected directly into test socket

I'll just pop along and check some profiling stuff to see if there is anything amiss.
phyhhe
Grafter
Posts: 34
Registered: 25-08-2007

Anyone else with awful speed today?

Thanks James, yes I did appreciate your input, honest. Cheesy

and yes I've tried those
James
Grafter
Posts: 21,036
Registered: 04-04-2007

Anyone else with awful speed today?

It doesn't appear to be a profiling issue either. There doesn't appear to be a contention issue at your exchange either.

Afraid I'm not sure what else to suggest other than by raising a fault.
Community Veteran
Posts: 13,884
Thanks: 506
Fixes: 6
Registered: 01-08-2007

Anyone else with awful speed today?

Nope, no poor speeds BUT one dodgy laptop that keep shutting down for some horrible reason (think it's the AC charging socket... Note to self: get it fixed)

O
I need a new signature... i'm bored of the old one!