cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

cant access the router

Highlighted
Grafter
Posts: 71
Registered: ‎01-05-2015

cant access the router

Hi, I can't access the router even though I have reset it, anyone got any suggestions please? Undecided
8 REPLIES 8
Highlighted
Aspiring Pro
Posts: 6,346
Thanks: 32
Fixes: 5
Registered: ‎26-11-2011

Re: cant access the router

What router are you using?
Highlighted
Grafter
Posts: 71
Registered: ‎01-05-2015

Re: cant access the router

Technocolour on tg5829. I wonder what it could be  Undecided ? Thank you for your reply.
Highlighted
Legend
Posts: 17,723
Thanks: 598
Fixes: 168
Registered: ‎05-04-2007

Re: cant access the router

What error are you seeing when you try to access it?
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button

Former Plusnet Staff member. Posts after 31st Jan 2020 are not on behalf of Plusnet.
Highlighted
Grafter
Posts: 71
Registered: ‎01-05-2015

Re: cant access the router


I'm not seeing error , I'm unable to sign in , I managed to sign in once and clicked on a device to remove it from the router (my old iPhone because I've purchased another one!) And I was unable to remove the old iPhone and I was signed out! And not no matter what I do I can't sign in , nothing happens ? Thank you for your reply .
Adie:quote
Highlighted
Community Veteran
Posts: 19,107
Thanks: 452
Fixes: 21
Registered: ‎31-08-2007

Re: cant access the router

Um, were you using your old iPhone to delete the device (itself)? Are you using the default TG582n password or did you change it to a different one?
edit: spelling typo.
Highlighted
Grafter
Posts: 71
Registered: ‎01-05-2015

Re: cant access the router

Quote
Um, were you using your old iPhone to delete the device (itself)? Are you using the default TG582n password are did you change it to a different one?
hi no I was using this one HTC , I have sold the old one. I have tried everything you can think of. Thanks
[Moderator's note by Adie (dvorak):  Full quote of preceding post removed, as per Forum Rule]
dick:green Quote fixed.
Highlighted
Legend
Posts: 17,723
Thanks: 598
Fixes: 168
Registered: ‎05-04-2007

Re: cant access the router

As a last resort you could factory reset the router, but this will remove any settings you've added to it.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button

Former Plusnet Staff member. Posts after 31st Jan 2020 are not on behalf of Plusnet.
Highlighted
Grafter
Posts: 71
Registered: ‎01-05-2015

Re: cant access the router

thank you for your reply , I have managed to fix it now thank you.
[Moderator's note by Dick (Strat):  Full quotes of preceding post removed, as per Forum Rule]