cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Poor Connection again.............

Highlighted
Grafter
Posts: 154
Thanks: 4
Registered: ‎26-05-2010

Poor Connection again.............

Well the title says it all really, my FTTC connection has dropped off markedly once again. We had a power cut the other morning which has affected our connection, but it has been getting gradually worse for weeks, and its a process which keeps repeating itself every few months. My estimate on Bt`s checker is for 47.8 Mb down. I have never got close to that speed, the best I have had is around 35Mb. The speed usually sits around the 25-26 Mb mark, however I am now getting 19.9 With a ping of anything between 50 -79 ms!
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation.  All rights reserved.
C:\Users\J>ping -n 20 -l 1400 bbc.co.uk
Pinging bbc.co.uk [212.58.253.67] with 1400 bytes of data:
Reply from 212.58.253.67: bytes=1400 time=49ms TTL=119
Reply from 212.58.253.67: bytes=1400 time=49ms TTL=119
Reply from 212.58.253.67: bytes=1400 time=49ms TTL=119
Reply from 212.58.253.67: bytes=1400 time=49ms TTL=119
Reply from 212.58.253.67: bytes=1400 time=49ms TTL=119
Reply from 212.58.253.67: bytes=1400 time=49ms TTL=119
Reply from 212.58.253.67: bytes=1400 time=49ms TTL=119
Reply from 212.58.253.67: bytes=1400 time=49ms TTL=119
Reply from 212.58.253.67: bytes=1400 time=49ms TTL=119
Reply from 212.58.253.67: bytes=1400 time=49ms TTL=119
Reply from 212.58.253.67: bytes=1400 time=49ms TTL=119
Reply from 212.58.253.67: bytes=1400 time=49ms TTL=119
Reply from 212.58.253.67: bytes=1400 time=49ms TTL=119
Reply from 212.58.253.67: bytes=1400 time=49ms TTL=119
Reply from 212.58.253.67: bytes=1400 time=49ms TTL=119
Reply from 212.58.253.67: bytes=1400 time=49ms TTL=119
Reply from 212.58.253.67: bytes=1400 time=49ms TTL=119
Reply from 212.58.253.67: bytes=1400 time=49ms TTL=119
Reply from 212.58.253.67: bytes=1400 time=49ms TTL=119
Reply from 212.58.253.67: bytes=1400 time=50ms TTL=119
Ping statistics for 212.58.253.67:
    Packets: Sent = 20, Received = 20, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 49ms, Maximum = 50ms, Average = 49ms
Can someone please take a look at this and see if they can finally get to the root of this?
Many thanks.
3 REPLIES 3
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 14,908
Thanks: 406
Fixes: 116
Registered: ‎27-04-2007

Re: Poor Connection again.............

@dai
I've just checked your account and performed some diagnostics, where as I can't see any obvious issues I've just updated your speed profile to 27400kbs to match that of our suppliers.
My advice would be to head to http://faults.plus.net to raise this issue and I'm certain we can help.
Adam
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Adam Walker
 Plusnet Help Team
Highlighted
Grafter
Posts: 154
Thanks: 4
Registered: ‎26-05-2010

Re: Poor Connection again.............

Hi Adam, rebooted both router and modem, leaving off for around a hour and half to ensure dlm didn't register it as a disconnection. The outcome was the same, so I have raised a fault number 73487725
Highlighted
Plusnet Alumni (retired)
Plusnet Alumni (retired)
Posts: 5,369
Fixes: 1
Registered: ‎13-07-2012

Re: Poor Connection again.............

Our faults team will take a look into that and update you as soon as they can.