cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Data Transfer Problems?

Highlighted
Grafter
Posts: 5,636
Registered: ‎12-08-2007

Data Transfer Problems?

Anyone else getting any weird data transfer / routing problems to certain websites?
The following are all very slow or inaccessible for me at the moment (including my own) :-
www.o2.co.uk
www.originalorganics.co.uk
www.waterbuttsdirect.co.uk
www.openhosting.co.uk
I've hopped gateways and that doesn't seem to have worked.

traceroute to webpres-fe2-vip.london.02.net (82.132.141.84), 64 hops max, 40 byte packets
1  10.1.2.180 (10.1.2.180)  1.830 ms  1.190 ms  1.182 ms
2  lo0-plusnet.thn-ag3.plus.net (195.166.128.80)  28.874 ms  28.897 ms  27.831 ms
3  vl303.thn-gw1.plus.net (84.92.3.177)  27.826 ms  26.538 ms  25.508 ms
4  linx2.ukcore.bt.net (195.66.226.10)  26.355 ms  27.061 ms  28.606 ms
5  core2-pos0-14-4-0.ilford.ukcore.bt.net (195.99.125.230)  28.243 ms  27.918 ms  27.555 ms
6  iar1-tenge5-5.ilford.fixed.bt.net (194.74.77.222)  28.260 ms  32.943 ms  29.503 ms
7  ftip003089866-bgp.iar1.ilford.ilford.fixed.bt.net (62.172.57.202)  31.612 ms  32.079 ms  32.915 ms
8  193.113.199.129 (193.113.199.129)  33.493 ms  34.169 ms  37.913 ms
9  * * *
10  * * *

Quote
traceroute to www.originalorganics.co.uk (89.238.147.58), 64 hops max, 40 byte packets
1  10.1.2.180 (10.1.2.180)  1.734 ms  1.187 ms  1.180 ms
2  lo0-plusnet.thn-ag3.plus.net (195.166.128.80)  30.111 ms  26.892 ms  26.072 ms
3  vl303.thn-gw1.plus.net (84.92.3.177)  27.653 ms  25.354 ms  28.743 ms
4  * * *
5  * * *
6  * * *

6 REPLIES 6
Highlighted
Grafter
Posts: 4,799
Thanks: 1
Registered: ‎03-11-2007

Re: Data Transfer Problems?

Tracing route to webpres-fe2-vip.london.02.net [82.132.141.84]
over a maximum of 30 hops:
  1    *    1382 ms    1 ms  10.0.0.1
  2    24 ms    20 ms    21 ms  lo0-plusnet.pcl-ag03.plus.net [195.166.128.109]
  3    27 ms    18 ms    24 ms  gi1-6-703.pcl-gw01.plus.net [84.92.0.181]
  4    26 ms    22 ms    30 ms  te2-2.pte-gw1.plus.net [212.159.0.186]
  5    61 ms  162 ms    38 ms  vl22.thn-gw1.plus.net [212.159.4.3]
  6    23 ms    20 ms    21 ms  linx2.ukcore.bt.net [195.66.226.10]
  7    20 ms    18 ms    24 ms  core1-pos9-0-0.telehouse.ukcore.bt.net [194.74.6
5.117]
  8    19 ms    19 ms    21 ms  iar1-tenge5-5.ilford.fixed.bt.net [194.74.77.222
]
  9    18 ms    29 ms    21 ms  62.172.57.202
10    28 ms    20 ms    21 ms  193.113.199.129
11    *        *        *    Request timed out.
12    *        *        *    Request timed out.
Tracing route to originalorganics.co.uk [89.238.147.58]
over a maximum of 30 hops:
  1  1912 ms    1 ms    1 ms  10.0.0.1
  2    23 ms    21 ms    25 ms  lo0-plusnet.pcl-ag03.plus.net [195.166.128.109]
  3    22 ms    21 ms    35 ms  gi1-6-703.pcl-gw01.plus.net [84.92.0.181]
  4    *      33 ms    30 ms  te2-2.pte-gw1.plus.net [212.159.0.186]
  5    20 ms    18 ms    19 ms  te2-4.pte-gw2.plus.net [212.159.1.102]
  6    20 ms    21 ms    18 ms  195.66.224.185
  7    20 ms    18 ms    17 ms  te4-1.mpd01.lon02.atlas.cogentco.com [130.117.1.
202]
  8    74 ms  215 ms    74 ms  oh-tele.demarc.cogentco.com [149.6.148.10]
  9    *        *        *    Request timed out.
10    19 ms    20 ms    18 ms  owl-web1.originalwebware.co.uk [89.238.147.58]
Trace complete.
Highlighted
Community Veteran
Posts: 38,460
Thanks: 1,033
Fixes: 62
Registered: ‎15-06-2007

Re: Data Transfer Problems?

Through to all of them with no problems
Highlighted
Community Veteran
Posts: 1,699
Registered: ‎30-07-2007

Re: Data Transfer Problems?

No problems here either  Smiley
John
Highlighted
Grafter
Posts: 4,799
Thanks: 1
Registered: ‎03-11-2007

Re: Data Transfer Problems?

forgot to add that they all loaded o.k
Highlighted
Legend
Posts: 17,723
Thanks: 598
Fixes: 168
Registered: ‎05-04-2007

Re: Data Transfer Problems?

No problems here Liam, I'll hop a couple of gateways and try again.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button

Former Plusnet Staff member. Posts after 31st Jan 2020 are not on behalf of Plusnet.
Highlighted
Grafter
Posts: 2,083
Registered: ‎04-04-2007

Re: Data Transfer Problems?

Left the office shortly after posting and fine from Plusnet connection where I am now, so perhaps it was a minor routing blip that fixed itself.